Behandeling migraine en clusterhoofdpijn bij Njip

Behandeling migraine en clusterhoofdpijn

Lijd jij aan migraine of clusterhoofdpijn of hoofdpijn die constant hinderlijk of ondraagbaar is? Is de enige optie om van de pijn af te komen het slikken van medicatie? Wil je iets doen aan deze verschrikkelijke hoofdpijn? Dan is het tijd om een afspraak te maken bij Njip. De behandeling migraine en clusterhoofdpijn bij Njip wordt uitgevoerd middels een unieke methode.

Maak een afspraak bij Njip om snel verlost te zijn van migraine of clusterhoofdpijn

Bij Njip, de Kliniek voor Pijnverlichting helpen we je door middel van de Njip Methode snel van de chronische of acute hoofdpijn af. Door het uitvoeren van een pijnscan kunnen we met precisie traceren waar de pijn vandaan komt. Aan de hand van deze informatie stellen we een uniek behandelplan op dat speciaal op jou is afgestemd. Daarna start de behandeling migraine en clusterhoofdpijn.

Behandeling migraine en clusterhoofdpijn

Hoe herken ik migraine of clusterhoofdpijn

Migraine is een aandoening waarbij je hevige, kloppende hoofdpijn ervaart. Deze hoofdpijn bevindt zich vaak rondom het oog of aan één kant van het hoofd. De hoofdpijn ontstaat nadat er een spontane, tijdelijke vernauwing van bloedvaten in de hersenen plaatsvindt. De acute hoofdpijn aanval zorgt ervoor dat de bloedvaten zicht weer verwijden.

Clusterhoofdpijn heeft dezelfde uitwerking, experts denken hierbij alleen dat het een ontregeling is van een deel van de hersenstam. De aanvallen vinden plaats in bepaalde clusters. Soms is dat één keer in de twee weken, maar het kan ook bijvoorbeeld acht keer per dag zijn. De hoofdpijn is zo heftig dat clusterhoofdpijn ook wel suïcide hoofdpijn genoemd wordt.

Nog geen diagnose? Ook dan een behandeling bij Njip

Is bij jou de diagnose migraine of clusterhoofdpijn nog niet vastgesteld door een arts, maar vermoed jij dat je hieraan lijdt? Ook dan ben je bij Njip aan het juiste adres. We kunnen namelijk alle soorten pijn verlichten. Een behandeling migraine en clusterhoofdpijn bestaat uit twee onderdelen. Na het doen van de pijnscan en het opstellen van het behandelplan starten we direct met de pijnverlichting.

Uiteraard vertellen we je precies wat de Njip methode inhoudt voordat we ermee starten. Daarbij krijg je ook bruikbare informatie zodat je zelf je pijn kunt verlichten tijdens een migraineaanval of clusterhoofdpijn. Maak een afspraak voor een pijnscan en laat ons helpen je zo spoedig mogelijk van deze verschrikkelijke hoofdpijn af te komen.